Keskiympyrä: Golden Knightsilla ja Panthersilla mestarin elkeet – Jets-yleisö ansaitsee jatkopaikan

APR 26, 202471 MIN
Jatkoajan podcastit

Description

Keskiympyrän kauden 32. jakso ruotii pudotuspelien avauskierroksen antia. Keskeisimpiä puheenaiheita ensimmäisten ottelujen jälkeen ovat maalivahdit ja Vegas Golden Knights. Puolustava mestari Vegas Golden Knights näytti hauista sekä pitkää nenää epäilijöille hakemalla heti kaksi vierasvoittoa Dallasista. Viime vuoden finalisti Panthers on ykkösvahtinsa Sergei Bobrovskin johdolla osoittanut sekin olevansa vaikea vastus voitettavaksi. Keskiympyrän 32. jakson sisältö: Alkusanat (00:08) *** Ensipuraisu pudotuspelien avauskierroksesta (00:47) Maalivahdit maalitauluina: tarttuuko koppi vai ei? (04:17) *** NHL-viikon uutiset ja kohokohdat: Sharksin ja Quinnin tiet erkanevat (13:10) Fedotovin rahakas Flyers-jatko (16:10) Voracekin lopettamispäätös (21:16) Entisten kojoottien tervetulotilaisuus Salt Lake Cityssä ja innostunut Markkanen (24:05) Demko viikkoja sivussa pudotuspeleistä (27:02) *** Pudotuspelikatsaus ottelupareittain: Itäinen konferenssi Hurricanes–Islanders (29:04) Panthers–Lightning (31:17) Bruins–Maple Leafs (35:40) Rangers–Capitals (40:30) Läntinen konferenssi Jets–Avalanche (43:38) Canucks–Predators (50:14) Oilers–Kings (53:16) Stars–Golden Knights (1:00:23) *** Viikon kolme tähteä (1:07:20)